馃尠馃崅馃崄La festa de la tardor a infantil馃尠馃崅馃崄

La tardor ha arribat i ens ha portat: la caiguda de les fulles, els colors taronges i marrons i l’arribada del fred. Per貌 tamb茅 cal destacar l’arribada de la castanyada! Per aix貌, fam铆lies, us volem ensenyar qu猫 hem fet durant tot el dia. Al mat铆, l’equip d’infantil ha fet diferents activitats:
La classe dels pollets (P3) ha estat jugant amb material manipulatiu i treballant el llenguatge matem脿tic relacionat amb diferents objectes de la tardor com bolets, carbasses, castanyes…
La classe dels cargols (P4) ha tornat a observar i manipular el seu rac贸 de la tardor, han escoltat el conte de la castanyera i l’han dibuixat.
La classe dels elefants (P5) han estat explicant el conte de la castanyera amb el titella de la Maria Castanyera, han fet jocs de taula com el memori fent parelles o el trencaclosques…i tamb茅 han ballat i cantat molt.
I a la tarda… Hem tingut una sorpresa: Ens ha visitat la castanyera! Hem gaudit d’una bona estona ballant i cantant al ritme de la m煤sica! Ens ho hem passat molt i molt b茅! Esperem que us agradin les nostres fotografies i el v铆deo de la festa amb la Castanyera.

脌lbum fotogr脿fic de P3:

脌lbum fotogr脿fic de P4:

脌lbum fotogr脿fic de P5: