La diada de Sant Jordi a P5

Benvolgudes famílies,

Hem celebrat a l’escola la diada de Sant Jordi, fent moltes activitats!
Com aquest any no hem pogut fer l’amic lector amb els padrins, alguns companys de la classe s’han ofert a llegir contes a la resta de la classe. Ho han fet molt bé i els nens i les nenes han gaudit molt de la lectura.

També hem recordat la llegenda de Sant Jordi, amb el conte de “les tres bessones, Sant Jordi i el drac”. A continuació hem fet un bonic drac, que hem pintat entre tots amb pintura i ceres.

Per acabar el matí hem explicat un conte molt bonic amb titelles amb el qual hem treballat valors com; l’amistat, la companyonia, la no competitivitat…

A la tarda uns personatges de la llegenda de Sant Jordi ens han vingut a veure a través d’una connexió de Zoom: el drac trapella, el cavaller Sant Jordi i la princesa.

Hem sortit al pati per buscar-los i la princesa ens ha portat un premi pels punts de llibre que vam fer: dos llibres molt interessants sobre els elefants i les aventures.

I per acabar la tarda, mentre nosaltres representàvem la llegenda de Sant Jordi amb les nostres disfresses, ens han vingut a veure la bonica princesa, el valent cavaller Sant Jordi i el drac trapella. Inclús ens hem fet una foto amb ells! Que bé que ens ho hem passat!

Abans de marxar el drac trapella ens va avisar que el nostre drac ja no era dolent i que no ens menjaria pas. Aleshores vam decidir que es quedés amb nosaltres menjant-se les nostres pors i així ens ajudes a no tenir-ne mai més.

Fins a l’any vinent!