Després de Setmana Santa els nens i les nenes d’infantil han volgut compartir amb tots nosaltres l’última de les tradicions, la mona de Pasqua.
L’origen de la ‘mona’ està documentat des del segle XV aproximadament, que s’entenia com un menjar dolç propi del dia de Pasqua Florida. La forma i composició d’aquest pastís ha variat molt amb el temps. Antigament, tenia forma de tortell i era feta amb pasta de pa, uns segles després, s’hi posaven ous durs amb la closca pintada, un per cada any de l’infant a qui li era lliurada pel padrí. I les mones actuals, fetes amb una base de pa de pessic, mantega i xocolata, i adornades amb plomalls, fruita confitada i ous o altres figures de xocolata, no es van començar a fer fins al segle XIX.
Els nostres pollets, cargols i elefant han anat més enllà i ens han delectat amb creacions molt originals i divertides que han personalitzat amb molta imaginació per fer-nos entrar molta gana només amb veure-les. Esperem que us agradin molt!