Les nostres colònies a Can Mas!

Els nostres infants de la classe de pollets, cargols i elefants han gaudit plegats de dos dies i una nit a la casa de colònies Can Mas, situada a Torrelles del Llobregat.

Durant la seva estança han pogut visitar tots els racons interessants de la masia, des de l’hort fins a la granja a través del fil conductor del ratolí Martí.

Només arribar van conèixer la vida dels animals de la granja mitjançant els sentits; els van poder observar, tocar i donar menjar. Hem après moltes coses de la vaca, la porqueta, les cabres, les ovelles, les gallines, el gall, els conills, els ànecs, l’euga i la poni; com per exemple com viuen, quin so fan i que aprofitem d’ells en el nostre dia a dia.

A més a més, hem tingut l’oportunitat de convertir-nos en autèntics pagesos, reconeixent les diferents hortalisses i verdures de l’hort, plantant patates, fent tasques de pagès amb el seu calendari i les seves eines, entre d’altres activitats com fer galetes!

Ens ho hem passat genial! Hem jugat i ens hem divertit moltíssim! També hem fet una festa nocturna amb bola de discoteca i hem fet volar un coet després de buscar estrelles amb les lots !!!!

A continuació trobareu un tastet fotogràfic de la nostra experiència de colònies a infantil, es troba classificat per classes. Esperem que us agradi!!!