馃挀馃悩 Els elefants i en C脿rdio 馃挀馃悩

Benvolgudes fam铆lies,

Els elefants hem iniciat el programa de Salut Integral (SI) a la nostra classe.

Aquest programa vol ensenyar als nens/es a tenir cura de la seva salut i del seu cos motivats per un personatge central anomenat C脿rdio i els seus amics.

Hem comen莽at per con猫ixer els personatges que surten, com per exemple: Dr. Ruster, Cl脿udia, Epi i Blai, Coco, etc. Cada nen/a han triat el personatge que m茅s els hi ha agradat i聽 l鈥檋an pintat al seu gust, un cop acabat se l鈥檋an emportat a casa per tenir present que ens hem de cuidar.

A continuaci贸, podeu veure els penjolls tan macos que hem fet!

Per貌 aix貌 no acaba aqu铆, els elefants tamb茅 volem tenir present el nostre nou amic quan estiguem a l鈥檈scola. Per aquest motiu, una altra activitat que hem realitzat tot el grup classe 茅s la creaci贸 d鈥檜n gran C脿rdio, amb trossets de paper de seda, que penjarem a la nostra classe perqu猫 ens acompanyi durant tot el curs.

Per acabar, dir-vos que aviat rebreu indicacions de la propera activitat que portarem a terme del programa SI, ja que ens agradaria la vostra col路laboraci贸 per tal de gaudir plegats fam铆lia-escola en aquest cam铆 de descoberta i aprenentatge amb en C脿rdio.

Si cliqueu a la imatge, trobareu l鈥櫭爈bum fotogr脿fic del proc茅s de creaci贸 del nostre C脿rdio i moments al pati en petits grups amb ell. Esperem que us agradin molt!