Els elefants anem d’excursió a Can Montcau

Bona tarda famílies,

Ahir els elefants vam anar d’excursió a la granja de Can Montcau situada a la Roca del Vallès.

Vam realitzar un recorregut per tots els espais de la granja, veient els animals en el seu hàbitat: l’euga al prat, les gallines al corral, les oques a l’estany… descobrint moltes curiositats.

Cada grup classe vam iniciar la visita en diferents punts per conèixer característiques i tocar animals: conill, ànec, cabres, gallines i ovella. Vam aprendre què mengen, on viuen, com són, com es cuiden, entre d’altres. També, vam interactuar donant menjar, munyint una vaca i inclús hem fet sonar esquelles.

Amb la nostra monitora Isabel vam estar comparant els animals de la granja amb totes les coses que sabem dels elefants i us podem assegurar que es va quedar bocabadada. Un petit exemple seria quan ens va explicar que les dents dels conills creixen cada dia i per llimar-los sempre fan moviments amb el nas, nosaltres li vam dir que l’elefant tenia dents únicament a baix i que per menjar ha d’aixafar els aliments. A més, vam anar diferenciant els diferents plomatges (paó, gallines, ànecs, oques…) i fins i tot ens va donar una mostra per la nostra classe.

Vam gaudir moltíssim de l’activitat i esperem tornar aviat a veure els nostres nous amics de la granja.

Si cliqueu a la imatge, trobareu l’àlbum fotogràfic complet de l’excursió.