Els elefants experimenten amb els sentits

Benvolgudes famílies,

Durant aquest segon trimestre ens han acompanyat els personatges del Programa SI ensenyant-nos moltes coses per assolir el benestar i la salut física, mental i social. Hem vist la nostra evolució i com som per dins amb l’activitat de “Creixem” i ara hem anat un pas més enllà.

L’última unitat didàctica que hem treballat ha estat els sentits. Hem pogut aprendre la importància del tacte, el gust, la vista, l’oïda i l’olfacte en el nostre dia a dia i en relació amb els altres. Així com hem incorporat a la nostra rutina els consells i prevencions d’ús que hem après per tal d’evitar futurs problemes sensorials.

Amb la realització de l’activitat 2 amb família hem aconseguit consolidar aquests coneixements adquirits de manera vivencial i cooperativa. Ens ha permès conèixer les propietats dels objectes a través dels sentits (textures, sabors, sons, olors, etc).

Moltes gràcies per la vostra implicació i dedicació en aquesta activitat. Els elefants van gaudir molt de la posada en comú d’objectes i la seva exposició davant dels companys.

A continuació us deixem un vídeo expositiu dels vostres fills/es i un tastet d’imatges del procés i l’aprenentatge compartit. Esperem que us agradi!

Salutacions cordials,

Isabel