P5 i l’emoció de l’amor

En aquestes últimes setmanes els nens/es de la classe dels elefants hem treballat l’emoció de l’amor.

Amb el Druh hem vist el conte titulat “Un cor molt gran”, en el qual ens ensenya que l’amor no té límits. En Blai, el personatge del conte volia aprendre a estimar a tothom, i va veure en un llibre que per això calia tenir un cor molt gran. Va començar un viatge per veure qui li podia ajudar a fer-li el cor més gran (un superheroi que estimava a tota la ciutat; un poeta que deia el que sentia; una mestra que estimava a tots els alumnes com eren; la seva millor amiga que sabia posar-se en el lloc dels altres; entre d’altres). Al final s’adona que el cor és de la mateixa mida, però és capaç d’estimar a tothom.

Després li hem explicat al Druh les coses que a nosaltres ens fan sentir amor: tocar coses toves, una música bonica, les persones amables, les abraçades, els petons, les carícies, els somriures…

També hem convidat al Druh a ballar una cançó molt bonica de l’amor.
I per acabar li vam ensenyar al Druh com estimem als nostres companys de la classe dels pollets i cargols regalant a cada un, un dibuix i una paraula bonica que hem fet amb molta estima.
Amb aquesta última emoció de l’amor, en Druh ha conegut les nostres 6 emocions: alegria, tristesa, ràbia, calma, por i amor.

Esperem que en Druh s’ho hagi passat molt bé amb nosaltres.