Els cargols rebem unes visites molt especials

Els dos últims dies de la setmana abans d’agafar vacances de nadal els cargols vam rebre dues visites que ens van agradar moltíssim.

El dijous a la tarda quan pensàvem que seria una tarda com qualsevol altra van entrar les girafes (2n de primària) a la nostra classe carregats de fulls blancs, colors i adhesius. Havien vingut per ajudar-nos a fer la carta de reis per l’ambaixador, que potser passaria per l’escola aviat…

Ens vam posar per parelles de treball gran/petit i vam elaborar les cartes d’ambdós cursos, perquè treballant en equip i ajudant-nos sempre surten millor les coses. Els grans ens escrivien allò que voliem demanar i nosaltres podiem fer el dibuixet per acompanyar de manera visual la nostra carta. Ens ho vam passar genial!

L’endemà, divendres al matí, encara va ser més gran la sorpresa! Estàvem a classe i vam veure una barba blanca i una capa blava, ens vam posar expectants i en alerta per esbrinar qui era aquell home especial.

Quina il·lusió ens va fer quan va entrar i vam descobrir que era l’ambaixador que venia a buscar les nostres cartes i ens donava xocolatines a canvi. Que bones estaven!

Si cliqueu a la imatge, podreu veure un petit recull fotogràfic d’aquestes dues visites tan especials.