Els pollets marxem d’excursió a Can Fusteret

Bon dia famílies de pollets,

Ahir tots els nens i les nenes d’infantil vam anar d’excursió a «Can Fusteret», un lloc situat a Ametlla del Vallès en el qual realitzen tallers de ceràmica i vidre.

En el nostre cas els infants vam gaudir d’un dia envoltats de natura amb la realització de tres activitats relacionades amb el món de l’art i la plàstica:

1) Aprofitant que estem treballant a l’escola el pintor «Picasso» vam conèixer una mica més de la seva vida i obra amb uns vídeos explicatius i conversa conjunta.

2) Per conèixer d’on prové la ceràmica els nens i les nenes van poder manipular i experimentar amb els elements que la formen: aigua, sorra… fent petites boles viatgeres. 
Aquestes esferes serveixen per ambientar l’espai amb fragàncies que vosaltres vulgueu (cal posar primer colònia, vaporitzant-la o mullant-la directament en l’aroma).

3) Per acabar vam unificar ambdós conceptes (artista i ceràmica) per realitzar un taller de ceràmica diferent per a cada curs: pollets van fer peixos; cargols van fer coloms; i elefants van fer cares geomètriques.

Malgrat que el temps no ens va acompanyar gaire, vam poder gaudir del dia amb activitats lúdiques alternatives a les instal·lacions cobertes: experimentació amb peces i ceràmica, construccions, pissarres, jocs de taula…

Ens ho vam passar molt bé! A continuació us deixem un recull d’imatges significatives del dia.

Salutacions cordials,

Equip d’infantil