Programa SI i en Càrdio a P5

Durant el segon trimestre els elefants hem començat el programa SI d’hàbits saludables a P5. En teníem moltes ganes i ens ho hem passat molt bé duent a terme les activitats amb el nostre vell amic, en Càrdio.

Com bé sabeu, aquest programa ens ensenya a tenir cura de nosaltres mateixos prenent consciència, amb diferents personatges, d’aquells hàbits saludables que cal tenir per estar sans i assolir el benestar general.

Un dels seus personatges més emblemàtic és en Càrdio, el cor animat que ens acompanya any rere any. Com que ja érem molt amics, el trobàvem a faltar i l’hem volgut portar a la nostra classe de P5. I hem cregut que la millor manera ha estat fer en Càrdio amb papers de color vermell i penjar-lo a la paret perquè ens recordi que per tal que funcioni bé necessitem descansar, tenir una bona alimentació, fer exercici i tenir cura de les nostres emocions. I sobretot pensar que el cor és el nostre tresor!

Us deixem un petit vídeo amb imatges de la creació artística d’en Càrdio i dels elefants donant-li la benvinguda. Esperem que us agradi!